Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Γκέλα στο Λονδίνο και… τέλος το πρωτάθλημα

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Γκέλα στο Λονδίνο και… τέλος το πρωτάθλημα

Η Λίβερπουλ «στραβοπάτησε» στην έδρα της Γουέστ Χαμ (2-2) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου «αποχαιρετά» τον φετινό τίτλο της Premier League.

Νέα γκέλα για την Λίβερπουλ, αυτή τη φορά εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ (2-2) και πλέον βλέπει το πρωταθλήματος να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Πλέον η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι στους 75 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Άρσεναλ που έχει έναν αγώνα λιγότερο και έναν πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Έμερι ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Μπόουεν με σουτ από το ύψος της περιοχής υποχρέωσε τον Άλισον να διώξει σε κόρνερ, από το οποίο ο Άγγλος με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 των Λονδρέζων. Ο Ρόμπερτσον στο 48ο λεπτό μέσα από την μεγάλη περιοχή βρήκε δίχτυα για το 1-1 της ομάδας του Κλοπ και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή.

Αυτή έγινε μεν όταν ο Χάκπο βρέθηκε στα δεξιά, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στους Ογκμπόνα, Σούτσεκ και Αρεολά και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, ωστόσο η Γουέστ Χαμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Αντόνιο ξέφυγε από τον Κουάνσα, βρέθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή και από την σέντρα του Μπόουεν έκανε το τελικό 2-2.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Έμερσον, Άλβαρες, Σούτσεκ (74′ Γουόρντ-Πράους), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν, Αντόνιο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79′ Γκόμες), Κουάνσα (90+1′ Ζομποσλάι), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μακάλιστερ, Έντο (79′ Νούνιες), Χράφενμπερχ, Έλιοτ, Χάκπο, Ντίας (79′ Σαλάχ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ