Γκουαρντιόλα: «Είμαστε μακριά από τον τίτλο ακόμα, είναι σαν να πρέπει να ανέβουμε ένα βουνό»

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε μακριά από τον τίτλο ακόμα, είναι σαν να πρέπει να ανέβουμε ένα βουνό»

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να διεκδικεί την κατάκτηση της Premier League για τέταρτη διαδοχική χρονιά, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι η ομάδα του έχει ένα βουνό να ανέβει μπροστά της προκειμένου να φτάσει στον τίτλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στο κυνήγι της Άρσεναλ, μετά τη νίκη με 2-0 στη Νότιγχαμ Φόρεστ την Κυριακή (28/4), αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι η ομάδα του έχει ακόμα ένα βουνό να ανέβει στην προσπάθειά της για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League.

Γιόσκο Γκβάρντιολ και Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραραν στα δύο ημίχρονα στο «City Ground», με τους Πολίτες να φτάνουν στους 79 βαθμούς σε 34 παιχνίδια, έναν λιγότερο από την Άρσεναλ (80 βαθμοί) που όμως έχει 35 αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Πάρκερ: «O Oλυμπιακός δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four»

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες της Σίτι να κερδίσει την Premier League, ο Γκουαρντιόλα είπε στους δημοσιογράφους:

«Είναι πολύ μακριά. Κάντε μου αυτήν την ερώτηση όταν είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Αλλά με τέσσερα παιχνίδια που απομένουν είναι σαν πρέπει να ανεβούμε σε ένα μεγάλο βουνό. Είναι στα χέρια μας, όμως κάνοντας μία ισοπαλία δεν πρόκειται να κερδίσουμε την Premier League. Προτιμούμε να χάσουν, αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι κάνουν. Νομίζω ότι δεν πρόκειται να χάσουν βαθμούς και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε».

Οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ υποδέχονται τη Γουλβς στο πρωτάθλημα το Μ. Σάββατο (4/5), ενώ έχουν να δώσουν ακόμα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι το φινάλε κόντρα σε Φούλαμ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ