Παναθηναϊκός : Ξανά ατομικό για τον Μπερνάρ

Παναθηναϊκός : Ξανά ατομικό για τον Μπερνάρ

Προπόνηση σε δύο γκρουπ περιλάμβανε η σημερινή (29/04) ημέρα στον Παναθηναϊκό με τον Μπερνάρ να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μετά την χθεσινή ήττα από τον Άρη στην Λεωφόρο (1-0), που ουσιαστικά έθεσε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος τους πράσινους.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», στην σημερινή (29/04) προπόνηση που έγινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το πρωί, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στο χθεσινό ματς με τους κίτρινους ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Μπερνάρ Ντουάρτε, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι μακροχρόνια τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την διακοπή του Πάσχα και ο Φατίχ Τερίμ έδωσε τετραήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του, αφού μετά την προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) θα συγκεντρωθούν ξανά την Τρίτη 7 Μαΐου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ