Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Aνατροπή και… άλμα παραμονής

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Aνατροπή και… άλμα παραμονής

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-1 εκτός έδρας έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της. Στα άλλα ματς, η Νιουκάστλ διέλυσε την Μπέρνλι (4-1), ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες (0-0).

Μια τεράστια ανατροπή και μια πολύτιμη νίκη πανηγυρίζει η Νότιγχαμ Φόρεστ, επικρατώντας με 3-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας για την 36η αγωνιστική της Premier League, και βάζοντας γερές βάσεις για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε καλύτερα τι παιχνίδι με τον Μπρέρετον Ντίαζ να ανοίγει το σκορ για το 1-0 στο 17′. Η απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ πάντως ήταν άμεση, με τον Χάντσον-Οντόι να ισοφαρίζει σε 1-1 δέκα λεπτά αργότερα. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νούνο ολοκλήρωσε την ανατροπή. Αρχικά ο Γέιτς στο 51′ έκανε το 2-1, για να έρθει ξανά ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νιουκάστλ έκανε… πλάκα στην Μπέρνλι, επικρατώντας με 4-1. Κάλουμ Γουίλσον (19′), Σον Λόνγκσταφ (35′), Μπρούνο Γκιμαράες (40′) και Αλεξάντερ Άιζακ (55′), έκαναν το 4-0 για τις «καρακάξες», με τον Ντάρα Ο’ Σέι να μειώνει απλά σε 4-1 στο 86′. Τέλος, Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρέντφορντ-Φούλαμ 0-0
Μπέρνλι-Νιουκάστλ 1-4
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3

H βαθμολογία και η μάχη για την παραμονή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ