Ποστέκογλου: «Στην Ελλάδα θα με δείτε πιθανόν σε κάποια ξαπλώστρα σε κάποιο νησί»

Ποστέκογλου: «Στην Ελλάδα θα με δείτε πιθανόν σε κάποια ξαπλώστρα σε κάποιο νησί»

Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου, παρά μόνο για καλοκαιρινές διακοπές και όχι για την Εθνική Ελλάδας.

Το φιλικό που πρόκειται να διεξαχθεί ανάμεσα στην Τότεναμ και την Νιούκαστλ την Τετάρτη (22/05) έφερε τις αποστολές των δύο ομάδων στην Μελβούρνη και έδωσε ιδιαίτερη χαρά στον Άγγελο Ποστέκογλου, από τη στιγμή που ο προπονητής των σπιρουνιών έχει συνδέσει τα παιδικά του χρόνια με τη συγκεκριμένη πόλη.

Ενόψει μάλιστα του αγώνα των δύο ομάδων, ο 58χρονος προπονητής δέχτηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να άφηνε τα σπιρούνια και να αναλάμβανε τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, με τον ίδιο να απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Ποια κερκίδα θα είναι μεγαλύτερη στο Βερολίνο: Οι υπολογισμοί για τα εισιτήρια που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρ

«Θα με δείτε σίγουρα στο μέλλον στην Ελλάδα, όμως το πιθανότερο είναι να βρεθώ σε κάποιο νησί, κάπου σε μία ξαπλώστρα.
Έχω μία μεγάλη πρόκληση εδώ στην Τότεναμ και ανυπομονώ να φέρω επιτυχίες στο σύλλογο.
Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αισθάνομαι πολύ Έλληνας και θα είμαι σίγουρα εκεί το καλοκαίρι όπως κάθε καλοκαίρι, αλλά όσον αφορά στην προπονητική, είμαι ευτυχισμένος στο μέρος που βρίσκομαι εδώ», ξεκαθάρισε ο Ποστέκογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ