Γουέστ Χαμ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό 10 χρόνων ο Λούκας Πακετά

Γουέστ Χαμ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό 10 χρόνων ο Λούκας Πακετά

Βαρύς φαίνεται πως θα είναι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον Λούκας Πακετά, με τον Βραζιλιάνο μέσο της Γουέστ Χαμ να απειλείται με αποκλεισμό 10 χρόνων από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας παράνομου στοιχηματισμού

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της Γουέστ Χαμ μετά τις κατηγορίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας εις βάρος του Βραζιλιάνου μέσου, Λούκας Πακετά, για παράνομο στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με αυτές τις κατηγορίες, ο 26χρονος άσος επιχείρησε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα σε τέσσερις συγκεκριμένους αγώνες απέναντι στις Λέστερ, Άστον Βίλα, Λιντς και Μπόρνμουθ από τον Νοέμβρη έως τον Αύγουστο του 2023, με την FA προχωρά σε επίσημη εξέταση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή των Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς: Σφυρίζουν το Παναθηναϊκός-Φενέρ

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του σε μία τέτοια παράβαση και επιθυμεί να μην αμαυρωθεί το όνομά του.

Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής κριθεί ένοχος, τότε θα μπορούσε να δεχθεί ποινή μέχρι και 10ετους αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο. Φυσικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο 26χρονος μπορεί επί της ουσίας να αναγκαστεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και εύλογα η ομάδα του ανησυχεί για την τύχη της υπόθεσης, εξετάζοντας όλες τις πιθανές επιλογές.

Ο Βραζιλιάνος έχει προθεσμία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απαντήσει επίσημα στις κατηγορίες εναντίον του. Αργότερα αυτό το καλοκαίρι, αναμένεται να προγραμματιστεί πειθαρχική ακρόαση με μια ανεξάρτητη επιτροπή που πιθανότατα θα αναλάβει την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ