Η παράδοση δείχνει έδρα!

Η παράδοση δείχνει έδρα!

Ακόμη μία ισοπαλία, έστω και στο κύπελλο για την Φορταλέζα, επομένως ένα ταμείο ακόμη για εμάς

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Ακόμη μία ισοπαλία, έστω και στο κύπελλο για την Φορταλέζα, επομένως ένα ταμείο ακόμη για εμάς! Αφού φαίνεται πώς γουστάρει αυτό το αποτέλε ]σμα η συγκεκριμένη ομάδα, γιατί να μην το εκμεταλλευόμαστε και εμείς; Όσο μας το επιτρέπουν άλλωστε οι αποδόσεις.

Fonbet παρουσίαση

Fonbet

4/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Αμέρικα Μινέιρο – Σάντος 1@2,62

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν αγώνα στη Β’ Βραζιλίας, ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, βάσει ονομάτων ομάδων. Η Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται την Σάντος, δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν φέτος και έχουν στόχο την άμεση επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία, ίσως και κάτι παραπάνω! Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αμέρικα Μινέιρο – Σάντος Προγνωστικά

Η Αμέρικα Μινέιρο είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά επειδή έχει τόσες ισοπαλίες όσες και νίκες (από τρεις), είναι στο -3 από την Σάντος, η οποία είναι πρωτοπόρος, έχοντας χάσει στο γήπεδο της Αμαζόνας, με πέντε νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αλλά σε αυτό το γήπεδο η Αμέρικα έχει πέντε σερί νίκες απέναντι στη Σάντος, ακόμη και σε σεζόν που δεν ήταν τόσο καλή όσο είναι την φετινή. Βάσει παράδοσης κυρίως, αξίζει το ποντάρισμα ο άσος της Αμέρικα Μινέιρο στο 2,62 στην Fonbet

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Fonbet παρουσίαση

Fonbet

4/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Αμέρικα Μινέιρο – Σάντος 1(2,62)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ