Γκουαρντιόλα: «Ο Κομπανί θα γίνει ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, θυμηθείτε τα λόγια μου»

Γκουαρντιόλα: «Ο Κομπανί θα γίνει ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, θυμηθείτε τα λόγια μου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βενσάν Κομπανί, με τον Καταλανό να τονίζει ότι ο Βέλγος θρύλος των «πολιτών» στο μέλλον ενδέχεται να προπονήσει την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Βενσάν Κομπανί, με τον Βέλγο προπονητή να είναι έτοιμος να αφήσει την Μπέρνλι και να διαδεχτεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο των Βαυαρών.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησε να εκφράσει την άποψή του για τον πρώην ποδοσφαιριστή του λέγοντας πως ο Κομπανί θα καταλήξει δίχως αμφιβολία να προπονεί στο μέλλον την Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Άρη

«Ο Βίνσεντ Κομπανί θα γίνει μελλοντικός προπονητής της Μαντσεστερ Σίτι, σημειώστε τα λόγια μου. Ναι, θα συμβεί σίγουρα. Θα μου τηλεφωνήσετε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί…», ήταν τα λόγια του 53χρονου τεχνικού των Πολιτών.

Ο Κομπανί δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό με την Μπέρνλι, ωστόσο ο ίδιος διατηρεί πολύ καλό όνομα στην αγορά και θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους προπονητές της νέας γενιάς. Αυτή η εκτίμηση αντανακλάται και στο σοβαρό ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου που επιθυμεί να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προχωρήσει θετικά οι επαφές μεταξύ των Γερμανών και της Μπέρνλι, αφού υποστηρίζεται πως επί της ουσίας στο οικονομικό κομμάτι ένα ποσό της τάξεως των 10-12 εκατομμυρίων λιρών φαίνεται να είναι αρκετό για να δώσει την συγκατάθεσή του ο αγγλικός σύλλογος.

Το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Κομπανί και μένει να φανεί αν θα καταφέρει εν τέλει με το έργο του να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, όπως ακριβώς προβλέπει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ