Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Άρη

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Άρη

Η ομάδα του Μάντζιου θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και να εξασφαλίσει την έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στον σημερινό (25/5, 20.30) τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Πανθεσσαλικό».

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Άρη, που έχοντας πάρει ξεκάθαρο μήνυμα από τους οπαδούς του τις προηγούμενες μέρες, θα παραταχθεί στον σημερινό (25/5, 20.30) τελικό του Κυπέλλου στο «Πανθεσσαλικό» με τον Παναθηναϊκό, για να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Να κατακτήσει τον τίτλο μετά από 54 χρόνια, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Άκης Μάντζιος έχει αποφασίσει για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε Final Four ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ Μαδρίτης

Σε ότι αφορά τους αμυντικούς χαφ, το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν οι Ζουλ και Νταρίντα. Ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Σαβέιρο ή Σαμόρα στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στην περίπτωση που τελικά ο Μάντζιος επιλέξει τον Βερστράτε για το βασικό σχήμα και αφήσει τον Γκαρθία στον πάγκο, τότε ο Βέλγος θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ και ο Νταρίντα θα προωθηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ