«Είπε ναι στην Τσέλσι ο Μαρέσκα, εμπόδιο η Λέστερ»

«Είπε ναι στην Τσέλσι ο Μαρέσκα, εμπόδιο η Λέστερ»

Ο Ένζο Μαρέσκα έχει συμφωνήσει να αναλάβει τον πάγκο της Τσέλσι και απομένει το «οκ» της Λέστερ για την επισημοποίηση του deal.

Νέα εποχή -ξανά- στον πάγκο της Τσέλσι, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πλευρά του λονδρέζικου συλλόγου έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο με τριετή διάρκεια με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ένζο Μαρέσκα.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024-25

Με βάση τα όσα αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Ιταλός τεχνικός, πρώην βοηθός του Γκουαρντιόλα στην Σίτι, έχει πει το «ναι» στην διοίκηση της Τσέλσι και απομένει να τα βρει ο σύλλογος με την τωρινή του ομάδα, Λέστερ, με την οποία επέστρεψε στην Premier League.

Δείτε το ποστάρισμα του Ρομάνο:

Με τη Λέστερ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο Ένζο Μαρέσκα είχε 36 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 53 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 31 νίκες, οι 4 ισοπαλίες και οι 11 ήττες ήταν στο πρωτάθλημα, με την Λέστερ να ολοκληρώνει τη Championship με 97 πόντους και ανεβαίνει στα σαλόνια της Premier League. Μια εξαιρετική σεζόν για τη βρετανική ομάδα και τον Μαρέσκα, που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία σε αυτά τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ