Το προπονητικό… ντόμινο που φέρνει τρεις «πρώην» ερυθρόλευκους στους πάγκους της Premier League

Το προπονητικό… ντόμινο που φέρνει τρεις «πρώην» ερυθρόλευκους στους πάγκους της Premier League

Ο Έντσο Μαρέσκα θα αφήσει την Λέστερ για την Τσέλσι και οι «αλεπούδες» εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Κορμπεράν για να τον αντικαταστήσουν - Ποια τα δεδομένα που μπορούν να φέρουν τρεις πρώην ερυθρόλευκους στους πάγκους της Premier League

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις προπονητές με θητεία στον Ολυμπιακό ενδέχεται να εργάζονται στην Premier League στο ξεκίνημα της σεζόν 2024/2025.

Το αγγλικό πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν μία εβδομάδα, ωστόσο ήδη οι ομάδες καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά, αφού αρκετές είναι αυτές που θα προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Γεντβάι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Ο Έντσο Μαρέσκα, που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τη σεζόν 2009/10, στην παρθενική του σεζόν ως πρώτος προπονητής ανέβασε τη Λέστερ στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον Ιταλό τεχνικό να πραγματοποιεί αξιόλογο έργο και να οδηγεί τις «αλεπούδες» στην κορυφή της Championship.

Η δουλειά του 44χρονου προπονητή δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού η Τσέλσι γοητεύτηκε από τα κατορθώματά του και είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της. Ο Μαρέσκα αναμένεται με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί σε πάγκο του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, παρέα με τον Μάρκο Σίλβα της Φούλαμ που υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού το 2015/16.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στους Λονδρέζους από το 2021 και αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν του στο Νησί, όπου έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό έργο.

Ο τρίτος ερυθρόλευκος της «παρέας», ενδέχεται να γίνει ο Κάρλος Κορμπεράν, που έκατσε στον πάγκο των Πειραιωτών για λίγα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν 2022/23. Ο Ισπανός έχει καλό όνομα στην Αγγλία αφού έχει δουλέψει σε Χάντερσφιλντ και Γουέστ Μπρομ, και σύμφωνα με το αγγλικό TalkSport αποτελεί τον Νο.1 στόχο της Λέστερ για να αντικαταστήσει τον Έντσο Μαρέσκα.

Κάπως έτσι, αν όντως ο Κορμπεράν αναλάβει το τιμόνι των «αλεπούδων», το «παρεάκι» των πρώην του Ολυμπιακού στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ