Την Δευτέρα (3/6) κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ – Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι

Την Δευτέρα (3/6) κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ – Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι

Την προσεχή Δευτέρα (3/6) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024-2025 και θα έχουν ισχύ μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά τον τελικό του Conference League κι αφού η «Opap Arena» επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, την προσεχή Δευτέρα (3/6) θα ξεκινήσει η διαδικασία και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως και αποτελεί τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι, είναι ότι τα διαρκείας θα έχουν ισχύ μόνο για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Για τα προκριματικά του Conference League θα κυκλοφορούν απλά εισιτήρια και οι κάτοιχοι των διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης: Η διαφορετική μεθοδολογία του Μεντιλίμπαρ, πέρσι με τη Σεβίλλη και φέτος με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ δεν θα βγάλει φέτος διαρκείας αποκλειστικά για την Ευρώπη καθώς σε αντίθεση με πέρσι, δεν έχει εξασφαλισμένη παρουσία σε κάποια διοργάνωση της UEFA. Η Ένωση θα πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στο League Stage του Conference League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ