Τότεναμ : Λιγοστεύουν οι πιθανότητες απόκτησης Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε

Τότεναμ : Λιγοστεύουν οι πιθανότητες απόκτησης Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε

Όλο και λιγότερες είναι οι πιθανότητες της Τότεναμ να αποκτήσει τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε από τη Λάτσιο. Ο Ποκετίνο εξετάζει νέους στόχους.

Σύμφωνα με τα Αγγλικά ρεπορτάζ, η Τότεναμ φέρεται να είχε προσφέρει στη Λάτσιο 113.000.000 € για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Όσο περνάνε οι μέρες οι πιθανότητες υλοποίησης αυτού του μεταγραφικού «πακέτου» μειώνονται.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μετά από μία καλή χρονιά με την Τότεναμ που τερμάτισε στην τρίτη θέση, μία πάνω από τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Λίβερπουλ, θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και τους δύο «Λατσιάλι» για να τους προσθέσει στον εξαιρετικό κορμό που ήδη διαθέτει. Η μετακίνηση των «Πετεινών» στο νεόκτιστο γήπεδο τους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες και η διοίκηση των Λονδρέζων θα ήθελε να το συνδυάσει με μία ηχηρή μεταγραφή.

Ας πάρουμε όμως μία μία της δύο περιπτώσεις. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τους Ρωμαίους σκοράροντας 41 γκολ σε 47 συμμετοχές. Η Λάτσιο δεν έχει λόγο να θέλει να πουλήσει τον καλύτερο της παίκτη, ενώ και ο ίδιος ο Ιταλός επιθετικός δεν «καίγεται» ν’ αποχωρήσει. Το αντίθετο μάλιστα καθώς σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα βρίσκεται πολύ κοντά από την ανανέωση με την ομάδα της Ρώμης γι άλλα 3 χρόνια, με «γενναία» αύξηση στις απολαβές του.

Η περίπτωση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι πιο σύνθετη. Ο Σέρβος μέσος προέρχεται από πολύ καλή χρονιά και με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έχει προσελκύσει τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Τον 23χρονο μέσο φέρεται να έχουν στο στόχαστρο οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, ενώ γι αυτόν έχουν ενδιαφερθεί και οι μεγάλοι της Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος μέσος είναι κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου, καθώς έχει γεννηθεί στη Γέιδα κι αυτό ίσως δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στις ομάδες της Λα Λίγκα, έναντι αυτών της Πρέμιερ Λιγκ. Για την ώρα ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς βρίσκεται στη Ρωσία με την Εθνική Σερβίας που θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στη Βραζιλία του Νεϊμάρ. Δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του σε κάποια ομάδα όσο εκείνος βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ