Επίσημο : Παίκτης της Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Επίσημο : Παίκτης της Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Ντόρτμουντ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τον Έλληνα αμυντικό.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Ντόρτμουντ, γνωστοποιώντας ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, αλλά και ότι θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 5. Ως γνωστόν, η συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είχε επέλθει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο η επισημοποίησή της καθυστέρησε κατόπιν αιτήματος της γερμανικής ομάδας.

Ο μισθός του 30χρονου θα διπλασιαστεί, εν συγκρίσει με τον αντίστοιχο στην Ντόρτμουντ, ενώ η αγγλική ομάδα θα καταβάλει 16.000.000 ευρώ στους «κιτρινόμαυρους» της Bundesliga, συν 3.000.000 υπό τη μορφή μπόνους. Ο Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν, αποτελώντας αναντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής της.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη των «κανονιέρηδων» κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά από εκείνες του Ελβετού δεξιού μπακ, Στέφαν Λιχστάινερ, και του Γερμανού τερματοφύλακα, Μπερντ Λένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ