Μορένο για Κουτίνιο : «Εάν μπορούσα να αποφασίσω, δεν θα τον άφηνα να φύγει»

Μορένο για Κουτίνιο : «Εάν μπορούσα να αποφασίσω, δεν θα τον άφηνα να φύγει»

Ο Αλμπέρτο Μορένο θέλει τον Φελίπε Κουτίνιο στη Λίβερπουλ και θα έκανε τα πάντα για να τον διατηρήσει στο ρόστερ των «κόκκινων»

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα δεν λέει να σταματήσει με τον άσο της Λίβερπουλ να βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στη Βαρκελώνη για ακόμη μία φορά.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν αρέσει καθόλου στον συμπαίκτη του, Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος δεν θέλει να δει τον Βραζιλιάνο να φεύγει από το Μέρσεσαϊντ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποκτήσει τον Κουτίνιο, ωστόσο είδε την πόρτα της Λίβερπουλ κλειστή τρεις φορές, απορρίπτοντας όλες τις προτάσεις των Καταλανών. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Μορένο, ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να μην φύγει και να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μορένο στην Guardian:

«Εάν μπορούσα να αποφασίσω, δεν θα τον άφηνα να φύγει. Αλλά δεν μπορώ να επέμβω. Αυτό έχει να κάνει μεταξύ της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα και εκείνου. Είναι πολύ σημαντικός για τη Λίβερπουλ. Κάθε οπαδός και όποιος παρακολουθεί τη Λίβερπουλ το βλέπει. Ξέρουν ότι άμα φύγει θα είναι μεγάλη απώλεια. Του είχε πει το καλοκαίρι, αδερφέ μην φύγεις, αλλά στο τέλος εκείνος πρέπει να πάρει την απόφαση. Είναι φίλος μου και πάντα θα είναι ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ