Μουρίνιο : «Καμία αντιπαλότητα με Μπενίτεθ, τον σέβομαι σαν άτομο»

Μουρίνιο : «Καμία αντιπαλότητα με Μπενίτεθ, τον σέβομαι σαν άτομο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση των «κόκκινων διάβολων» κόντρα στη Νιούκαστλ, αναφέρθηκε στον Ράφα Μπενίτεθ λέγοντας πως τον σέβεται σαν άτομο.

Επίσης, ο «Special One» τόνισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αντιπαλότητα με τον τεχνικό της Νιούκαστλ, ίσα ίσα που ανέφερε πως οι δύο τους σε μία λίστα που δεν υπάρχουν και πολλοί προπονητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουρίνιο:

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα ανάμεσα σε εμένα και τον Ράφα. Έχουμε τεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι τα προηγούμενα χρόνια και η κόντρα αφορούσε αποκλειστικά τις ομάδες μας. Είναι λογικό να υπάρχει ένταση σε ένα ματς όπως το Τσέλσι-Λίβερπουλ.

Είμαστε προπονητές της ίδιας γενιάς. Ήρθαμε σχεδόν ταυτόχρονα στην Αγγλία και καταφέραμε να έχουμε επιτυχίες και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που να έχουν κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς το κάναμε. Τον σέβομαι σαν άτομο, σέβομαι το ταλέντο και την καριέρα του και πιστεύω πως και αυτός αισθάνεται το ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ