Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Εξετάζει την περίπτωση του Ντάνι Ρόουζ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Εξετάζει την περίπτωση του Ντάνι Ρόουζ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί στη θέση του αριστερού μπακ και ο πρώτος της στόχος είναι ο Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, είναι έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ντάνι Ρόουζ τον Ιανουάριο. Ο Άγγλος μπακ συνδέεται σε διάφορα σενάρια εδώ και αρκετά χρόνια με τη Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να αγωνιστεί στους «κόκκινους διάβολους».

Το καλοκαίρι σε δηλώσεις του ο Ρόουζ είχε πει πως δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση με καλύτερους οικονομικούς όρους από κάποια αγγλική ομάδα, αφού πέρα από τα λεφτά θέλει και μια καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει τρόπαια.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη, θέλει να προσθέσει τον Άγγλο στο ρόστερ της για να κλείσει την τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει τη Premier League.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι, ξεκαθάρισε πως ο Ρόουζ δεν πωλείται, διότι είναι από τα βασικά στελέχη των Λονδρέζων στην προσπάθεια που κάνουν για το πρωτάθλημα.

Πέρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ρόουζ κοστολογείται από τα «σπιρούνια» πάνω από 45 εκατομμύρια λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ