Λίβερπουλ : Επιστρέφει με Σαουθάμπτον ο Λαλάνα

Λίβερπουλ : Επιστρέφει με Σαουθάμπτον ο Λαλάνα

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε πως ο Άνταμ Λαλάνα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και θα επιστρέψει στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον.

Ώρα επιστροφής για τον Άνταμ Λαλάνα! O Άγγλος μέσος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν, καθώς ταλαιπωρούταν από έναν τραυματισμό στο μηρό από τον Αύγουστο, όμως, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, πλέον είναι έτοιμος και θα παίξει κόντρα στη Σαουθάμπτον.

«Θα τoν χρησιμοποιήσουμε σίγουρα. Προφανώς όχι για 90 λεπτά. Αυτό δεν θα ήταν καλή ιδέα» είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, και επισήμανε: «Αυτή είναι η στιγμή που ο παίκτης θέλει να επιστρέψει αμέσως και εγώ είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να του πει «όχι σήμερα, ίσως άυριο». Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό, αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό και το κάνω για την ομάδα και γι’αυτόν.»

Την περασμένη σεζόν ο Λαλάνα ήταν από τις πιο πολύτιμες μονάδες της Λίβερπουλ έχοντας 8 γκολ και 7 ασιστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την φετινή απουσία του να είναι εμφανής στο χώρο της μεσαίας γραμμής των «κόκκινων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ