Τότεναμ : Χάνει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν Χέουνγκ-Μιν Σον

Τότεναμ : Χάνει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν Χέουνγκ-Μιν Σον

Ο Κορεάτης κλήθηκε στην ομάδα της χώρας του για τους Πανασιατικούς αγώνες και θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν των Λονδρέζω

Άλλο ένα πλήγμα για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εν όψει της προετοιμασίας της Τότεναμ για τη νέα χρονιά. Μετά τους αρκετούς «Μουντιαλικούς» που θα αργήσουν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα, ο Κορεάτης Χέουνγκ-Μιν Σον κλήθηκε στην εθνική της χώρας του για τους Ασιατικούς αγώνες και θα λείψει μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Ο Νοτιοκορεάτης θα αγωνιστεί με τη χώρα του στους Πανασιατικούς αγώνες που θα γίνουν στην Ινδονησία από τις 18 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι Λονδρέζοι ήταν από τις ομάδες με τους περισσότερους διεθνείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι έτσι το έργο του Ποκετίνο ήταν ήδη δύσκολο, με τη πρώτη σέντρα της Πρέμιερ Λιγκ να είναι ορισμένη για τις 11 Αυγούστου. Ο Σον ήταν από τους παίχτες κλειδιά στην περσινή πορεία της Τότεναμ και η περαιτέρω απουσία του σίγουρα θα «πονοκεφαλιάσει» τον Αργεντίνο τεχνικό των Λονδρέζων.

Η πρεμιέρα της Τότεναμ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι απέναντι στη Νιουκάστλ και ο Ποκετίνο προσπαθεί να έχει την ομάδα όσο το δυνατό ετοιμότερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ