Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κοιτάζει και Μίνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κοιτάζει και Μίνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μία από τις περιπτώσεις που την απασχολεί είναι του Γέρι Μίνα της Μπαρτσελόνα.

Ενίσχυση στο χώρο της άμυνας αναζητεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκανάρει την αγορά για τις κατάλληλες περιπτώσεις. Όμως, οι δύο κυριότεροι στόχοι των κόκκινων διαβόλων φαίνεται πως δεν ασχολούνται με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Λεονάρντο Μπονούτσι ρίχνει γέφυρες επιστροφής στη Γιουβέντους, ενώ ο Ζερόμ Μπόατενγκ οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της. Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων «RMC», οι κόκκινοι του Μάντσεστερ θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γέρι Μίνα και κινούνται δυναμικά για την απόκτησή του.

Πάντως, δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς η Λιόν είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει, ενώ στο κόλπο  βρίσκεται και η Έβερτον. Κατά τη διάρκεια του 2018, ο Μίνα μέτρησε συνολικά 6 συμμετοχές και 1 ασίστ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ στο Μουντιάλ σκόραρε 3 φορές σε ισάριθμους αγώνες με την εθνική Κολομβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ