Τσέλσι : Νέο συμβόλαιο και περιβραχιόνιο στον Αζάρ

Τσέλσι : Νέο συμβόλαιο και περιβραχιόνιο στον Αζάρ

Η Τσέλσι κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να καταφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Εντέν Αζάρ.

Ο Εντέν Αζάρ δεν έκρυψε την επιθυμία του μετά το τέλος του Μουντιάλ της Ρωσίας να αποχωρήσει από την Τσέλσι για να βρει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Εξάλλου είναι κοινό μυστικό πως ο Βέλγος σταρ θέλει να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αποχώρησε για τη Γιουβέντους.

Όμως η Τσέλσι δεν θέλει να χάσει τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αζάρ στον Στάμφορντ Μπριτζ για αρκετά χρόνια ακόμα. Οι μπλε του Λονδίνου προσφέρουν ανανέωση του συμβολαίου του Βέλγου μεσοεπιθετικού με γενναία αύξηση απολαβών, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν γνωστές τα αγγλικά MME, οι Λονδρέζοι θέλουν ως μέρος της νέας συμφωνίας με τον 27χρονο επιθετικό, να του προσφέρουν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια αρκετά καλή κίνηση που δείχνει πρώτον πόσο θέλει η Τσέλσι να κρατήσει τον Αζάρ και δεύτερον ότι τον χρήζει αυτόματα ηγέτη της νέας εποχής του συλλόγου, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαουρίτσιο Σάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν οι δύο αρχηγοί της ομάδας ήταν ο Γκάρι Κέιχιλ και ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ