Άρσεναλ : Με τον Ζιλμπέρτο οι Arsenal Legends απέναντι στους Real Madrid Legends (pic)

Άρσεναλ : Με τον Ζιλμπέρτο οι Arsenal Legends απέναντι στους Real Madrid Legends (pic)

Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν ότι ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί στο φιλανθρωπικό φιλικό που θα γίνει στο «Έμιρεϊτς» στις 8 Σεπτέμβρη

Με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αγωνίζεται, θα αντιμετωπίσει η ομάδα των θρύλων της Άρσεναλ την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλανθρωπικό αγώνα στο «Έμιρεϊτς» στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με «τιτίβισμα» στο twitter οι «κανονιέρηδες» έκαναν γνωστό ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα αγωνιστεί μπροστά στους φίλους των Λονδρέζων.

Ο τέως αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας είναι αρκετά αγαπητός στους οπαδούς της Άρσεναλ, καθώς ήταν βασικό μέλος της ομάδας των «κανονιέρηδων» που κατέκτησε αήττητη  την Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2003-04 και «παρασημοφορήθηκε» με το παρατσούκλι «The Invincibles». Ζιλμπέρτο Σίλβα και Πατρίκ Βιεϊρά βρίσκονταν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής στο 4-4-2 του Αρσέν Βενγκέρ, συγκροτώντας ένα από τα καλύτερα δίδυμα που έχει δει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι μία «πασαρέλα» παλαιών αστέρων των Ευρωπαϊκών γηπέδων μιας και τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί στις δύο ομάδες θα είναι παρόντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ