Γκουαρδιόλα : «Όλοι θέλουμε ο Στέρλινγκ να μέινει στη Μάντσεστερ Σίτι»

Γκουαρδιόλα : «Όλοι θέλουμε ο Στέρλινγκ να μέινει στη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε τόσο τη δική του πρόθεση, όσο και την αντίστοιχη της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι όσον αφορά στην υπόθεση του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποτελεί έναν εκ των ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στη Μάνστεστερ Σίτι υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα την τελευταία διετία. Επόμενο ήταν στις δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ, ο Καταλανός τεχνικός να ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Άγγλο εξτρέμ, τονίζοντας ωστόσο πως το ίδιο ισχύει τόσο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και για τη διοίκηση. Φυσικά, αφορμή αποτελεί το γεγονός ότι ο 24χρονος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πολίτες», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτικά όσα είπε ο 47χρονος:

 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον θέλουμε, το ξέρει ο ίδιος, το ξέρει και ο ατζέντης του. Ο Τσίκι (σ.σ Μπεγκιριστάιν) έχει μιλήσει μαζί του. Είναι σαφές από την πρώτη μέρα που έφτασα στο σύλλογο ότι τον ήθελα στην ομάδα, όμως οι συμφωνίες είναι συμφωνίες, οι ατζέντηδες είναι ατζέντηδες και οι παίκτες είναι παίκτες. Στο τέλος δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι ο σύλλογος, εγώ και οι συμπαίκτες του τον θέλουμε να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο».

Την περασμένη σεζόν ο Στέρλινγκ κατέγραψε 33 εμφανίσεις, 18 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ στην Premier League, όταν εκ των ποδοσφαιριστών όχι μόνο της ομάδας του, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια με χαρακτηριστική άνεση, αλλά και συνολικά του αγγλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ