Ο Μπόατενγκ απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω… Champions League

Ο Μπόατενγκ απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω… Champions League

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ φέρεται να απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας απευθείας στον Ζοζέ Μουρίνιο πως δεν την θεωρεί έτοιμη να διεκδικήσει το Champions League.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παρουσιαζόταν από τα γερμανικά ΜΜΕ διατεθειμένος να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να αναλάβει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε εντονότερα για τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντούτοις όπως αναφέρει ρεπορτάζ του γερμανικού Sky Sports, ο 29χρονος εντέλει απέρριψε τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μπόατενγκ έκρινε πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει στο Champions League, προϋπόθεση την οποία ο ίδιος αντιμετωπίζει ως βασική για να αποχωρήσει από την Μπάγερν. Μάλιστα, εξέφρασε αυτήν την πεποίθηση απευθείας στον Μουρίνιο, σε συνομιλία που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό, στην οποία, δε, ο Γερμανός διεθνής χαρακτήρισε τιμητικό το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για εκείνον. Επομένως, χάρη και στην πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Νίκο Κόβατς στη βαυαρική ομάδα μέχρι στιγμής, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι οδεύει προς παραμονή στο Μόναχο.

Με τη φανέλα της Μπάγερν ο Μπόατενγκ έχει καταγράψει 258 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αμβούργο και έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρική στην ακαδημία της Χέρτα Βερολίνου. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται επίσης η Παρί Σεν-Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ