Iμπραΐμοβιτς : Τα λιοντάρια δεν αναρρώνουν όπως οι άνθρωποι

Iμπραΐμοβιτς : Τα λιοντάρια δεν αναρρώνουν όπως οι άνθρωποι

O Zλάταν Ιμπραϊμοβιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ μίλησε για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του και συνέκρινε τον εαυτό του με λιοντάρι.

O Zλάταν Ιμπραϊμοβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ με 4-1.

Ο Σουηδός σταρ μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 71ο λεπτό στη θέση του Μαρσιάλ και όλο το γήπεδο ήταν όρθιο και τον χειροκροτούσε. Θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αφού είχε μια σημαντική ευκαιρία στο 89ο λεπτό.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα. Ο Ιμπραϊμοβιτς είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Απρίλιο στο ματς των «κόκκινων διάβολων» με την Άντερλεχτ για το Europa League και αρχικά είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει μετά τον Ιανουάριο επιταχύνοντας την ανάρρωσή του και να επιστρέψει δύο μήνες νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπραϊμοβιτς:

«Είναι ξεχωριστό, μια πολύ σημαντική μέρα, έχω την ίδια ποιότητα, δεν ανησυχώ, δεν ανησυχώ καθόλου γιατί ξέρω τι κάνω, προπονούμαι σκληρά, θυσιάστηκα πολύ για να επιστρέψω».

Για την αποθεραπεία του: «Δεν ήταν εύκολο, ειδικά στην περίπτωσή μου, δεν ήταν σαν να πήγαινα σε διακοπές, είχα ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γιατί δεν είχα συμβόλαιο και έπρεπε να επιστρέψω πιο δυνατός. Μόλις υπέγραψα, ήθελα να επικεντρωθώ στην ομάδα για να βοηθήσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν αμφέβαλλε για την επιστροφή του: «Όχι, γιατί τα λιοντάρια δεν αναρρώνουν σαν τους ανθρώπους».

Για την επιστροφή του: «Πρόκειται να επιστρέψω και να κάνω μια δήλωση. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να παίξω και πάλι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ