«Πρόταση για δανεισμό του Ρούι Φόντε από τον Ολυμπιακό»

«Πρόταση για δανεισμό του Ρούι Φόντε από τον Ολυμπιακό»

Το βρετανικό δίκτυο «Sky Sports» ανέφερε ότι ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός αποχωρεί από τη Φούλαμ, καθώς εκτός του Ολυμπιακού, έχει προτάσεις και από Μπορντό, Λεγκανές.

Από το πρωί της Παρασκευής η επίσημη θέση του Ολυμπιακού ήταν σαφής και ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κινηθούν για άλλον επιθετικό και πως με την απόκτηση του Κούκα και την παρουδία στην ομάδα του εξαιρετικού έως τώρα Γκερέρο, κλείνει το δίδυμ των… εν δυνάμει βασικών στράικερ των Πειραιωτών.

Εντούτοις, στην Αγγλία συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη που απασχολεί πολύ τους Ερυθρόλευκους το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλος από τον Ρούι Φόντε. Με το βρετανικό δίκτυο «Sky Sports», μάλιστα, να αναφέρει σε είδησή του πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν νέα επίσημη πρόταση για τον μονοετή δανεισμό του 28χρονου επιθετικού της Φούλαμ!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ρούι Φόντε δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των Λονδρέζων και πως για την απόκτησή του έχουν κινηθεί επίσημα τον τελευταίο καιρό η ισπανική Λεγκανές και η γαλλική Μπορντό. Με την τελευταία να αποκτά… πλεονέκτημα, καθώς στη Γαλλία αγωνίζεται από φέτος και ο αδερφός του 28χρονο επιθετικού και διεθνής κεντρικός αμυντικός, Χοσέ Φόντε, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Λιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ