Ασταμάτητη η Σίτι, 6αρα με σούπερ Αγουέρο

Ασταμάτητη η Σίτι, 6αρα με σούπερ Αγουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την Χάντερσφιλντ με 6-1 σε ένα ματς επιθετικό μονόλογο των Πρωταθλητών

Με τη Μάντσεστερ Σίτι να ξεκινά τα «περσινά» της και ένα Σέρχιο Αγουέρο σεληνιασμένο, οι Πρωταθλητές συνέτριψαν με 6-1 τη Χάντερσφιλντ στο «Etihad Stadium».

Τα έξι γκολ ίσως και να μην λένε την αλήθεια για το ματς, καθώς η Σίτι ήταν ασταμάτητη και συνεχώς δημιουργούσε φάσεις μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Τον χορό των γκολ για τους «Σίτιζεν» άνοιξε ο Σέρχιο Αγουέρο στο 25ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο Γκάμπριελ Ζέσους έξι λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Με τον «Κουν» να σκοράρει το δεύτερο του γκολ στο 35′, η Σίτι προηγήθηκε με 3-0 σε ένα δεκάλεπτο φωτιά! Η Χάντερσφιλντ με γκολ του Στάνκοβιτς στο 43′ μείωσε σε 3-1 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του Νταβίντ Σίλβα στο 48ο λεπτό για το 4-1. Σ ομάδα του Μάντσεστερ δεν σταμάτησε να επιτίθεται, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ξεμυτίσουν από την περιοχή τους, σε ένα συνεχές μονότερμα. Το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και το πέτυχε ξανά ο Αγουέρο στο 75′ βρίσκοντας δίχτυα για τρίτη φορά. Το τελικό 6-1 έκανε ο Κονγκολό με αυτογκόλ στο 84′ μετά από ατομική ενέργεια του Σανέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Κομπανί, Λαπόρτ, Στόουνς, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (82’ Φόντεν), Ντ. Σίλβα (64’ Μαχρέζ), Ζεσούς, Αγουέρο (76’ Σανέ)

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Χάμερ, Σμιθ, Σίντλερ, Κονγκολό, Λέβε, Στάνκοβιτς, Μπίλινγκ, Πρίτσαρντ (61’ Ντιακαμπί), Χαντερτζονάι, Σαμπίρι (46’ Ντεπουάτρ), Μουνιέ (84’ Σόμπι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ