Ο Μαυροπάνος είδε το Τσέλσι – Άρσεναλ από την κερκίδα των οπαδών (pics)

Ο Μαυροπάνος είδε το Τσέλσι – Άρσεναλ από την κερκίδα των οπαδών (pics)

Σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει θετικές αντιδράσεις προέβη ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος παρακολούθησε το Τσέλσι - Άρσεναλ από την κερκίδα των οπαδών των Κανονιέρηδων!

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προέβη ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, στο πλαίσιο του Τσέλσι – Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική της Premier League. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Ουνάι Έμερι για το λονδρέζικο ντέρμπι, ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να μεταβεί στο Στάνφορντ Μπριζ και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών απέναντι στους Μπλε, βλέποντάς τους να ηττώνται με 3-2.

Το παράδοξο είναι ότι ο 20χρονος δεν πήγε στην κερκίδα των επισήμων, ως είθισται, για να δει το παιχνίδι, αλλά στην κερκίδας όπου είχαν τοποθετηθεί οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, δηλαδή της ομάδας του. Στη χαρακτηριστική φωτογραφία που αναρτήθηκε από χρήστη του Twitter, ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να έχει πιάσει και «ψιλή κουβέντα» με τους γύρω του.

Τις τελευταίες ώρες τα βρετανικά ΜΜΕ σχολιάζουν έντονα την κίνηση του Μαυροπάνου, η οποία έχει εκληφθεί με πολύ θετικό τρόπο από τους φίλους των Κανονιέρηδων. Μάλιστα, ο νεαρός φέρεται να μην αρνήθηκε σε κανέναν φωτογραφίες.

Η χαρακτηριστική εικόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ