Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Η Σίτι κόλλησε στο 1-1 με τη Γουλβς στο «Μολινό», με τους πρωταθλητές να διαμαρτύρονται δίκαια για χέρι στο γκολ των γηπεδούχων

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς στο «Μολινό», ωστόσο διαμαρτύρονται για χέρι στο γκολ των «λύκων» αλλά και για πέναλτι στον Νταβίντ Σίλβα λίγα λεπτά μετά το γκολ των γηπεδούχων.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν με δύο επιβλητικές νίκες, αλλά η Γουλβς τους έβαλε δύσκολα. Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με καλό ρυθμό, οι «Σίτιζενς» ήταν ανώτεροι αλλά δεν κατάφερναν να βρουν το γκολ που θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ρουί Πατρίσιο ήταν σε εκπληκτική μέρα και με τον χρόνο να περνά η Γουλβς πίστευε όλο και περισσότερο σε βαθμό ή βαθμούς απέναντι στο πρώτο φαβορί και της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 57′ με γκολ του Γουίλι Μπολί, το οπποίο από το ριπλέι φάνηκε ότι έχει σημειωθεί με το χέρι. VAR στο Αγγλικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει και με τον διαιτητή και τον επόπτη να χάνουν τη φάση, η Σίτι βρέθηκε να χάνει σχεδόν από το πουθενά.

Με τη σέντρα η Μάντσεστερ Σίτι «όρμησε» κατευθείαν για να βρει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης. Δύο λεπτά μετά το εις βάρος της γκολ, ο Νταβίντ Σίλβα ανατράπηκε λίγο έξω από τη μικρή περιοχή των γηπεδούχων την ώρα που ήταν έτοιμος να σουτάρει, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Από το ριπλέι φαίνεται να υπάρχει ανατροπή στον Ισπανό μέσο. Η Σίτι βρήκε την ισοφάριση με τον Λαπόρτ στο 69′ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γουντοκγάν.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μάντσεστερ προσπάθησε αλλά δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία για την ανατροπή και τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο): Ρούι Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κόαντι, Τζόνι Κάστρο (85′ Ρούμπεν), Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες, Ντιόγο Ζότα, Έλντερ Κόστα (72′ Τραορέ), Χιμένες

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κομπανί, Γουόκερ, Μεντί, Λαπόρτ, Νταβίδ Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (77′ Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα (62′ Γκάμπριελ Ζεσούς), Αγουέρο, Στέρλινγκ (85′ Μαχρέζ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ