Φούλαμ-Μπέρνλι 4-2

Φούλαμ-Μπέρνλι 4-2

Η Μπέρνλι τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό ηττήθηκε με 4-2 από τη Φούλαμ και συνέχισε να προβληματίζει, ενώ έχασε και τον Γκούντμουντσον με τραυματισμό

Με τέσσερα γκολ στην «πλάτη» θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η Μπέρνλι την Πέμπτη για τη ρεβάνς των play off του Europa League.

Στην  τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η αντίπαλος του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 4-2 στο «Κρέιβεν Κότατζ» από τη νεοφώτιστη Φούλαμ. Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Γάλλο Ζαν-Μισέλ Σερί αλλά η Μπέρνλι ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με τον Χέντρικ.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους είχαν τρία γκολ, με τον Σέρβο Μίτροβιτς να «χτυπάει» δύο φορές στο 36′ και 38′, αλλά ο Τζέιμς Ταρκόφσκι με γκολ, από θέση οφ σάιντ όπως φάνηκε από το ριπλέι, μείωσε σε 3-2 και έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά η Φούλαμ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αντρέ Σίρλε, που αποκτήθηκε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, έκανε το τελικό 4-2 στο 83′ σε ένα ματς που το σκορ αποτυπώνει πλήρως ό,τι έγινε στο χορτάρι.

Η Μπέρνλι είχε την «ατσαλένια» άμυνα της ως όπλο στην περσινή εκπληκτική πορεία στο Αγγλικό Πρωτάθλημα αλλά φέτος μόνο απέναντι στα ματς τις Μπασάκσεχίρ και την Σαουθάμπτον έδειξε την περσινή σταθερότητα. Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια δέχθηκε 12 γκολ, με την άμυνα της να δέχεται 10 από αυτά στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΦΟΥΛΑΜ: Μπετινέλι, Φόσου-Μένσα, Όντοϊ, Λε Μαρσόν, Μπράιαν (72′ Τσέιμπερς), Σερί, ΜακΝτόναλντ, Κέρνι (78′ Ζαμπό Ανγκισά), Σίρλε (89′ Σεσενιό), Μίτροβιτς, Βιέτο.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χαρτ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Γουόρντ (66′ Μπάρνες), Λέννον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον (19′ Τέιλορ), Χέντρικ, Γουντ (66′ Βόουκς).

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ