Ντε Μπρόινε : «Έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε όλες τις ομάδες»

Ντε Μπρόινε : «Έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε όλες τις ομάδες»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θεωρεί πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, που τους κάνει να πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε ομάδα

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε διανύει μία φανταστική σεζόν φέτος, μετρώντας 4 γκολ και 9 ασίστ σε πρωτάθλημα και Champions League. Μάλιστα, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, αποδίδει την φανταστική πορεία της ομάδας του στην αυτοπεποίθηση που τους έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντε Μπρόινε:

«Ο Γκουαρντιόλα μας έχει δώσει την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Την προηγούμενη χρονιά, σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη χρονιά, ακόμα και σήμερα, εμείς προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Αλλά σκοράρουμε περισσότερα γκολ από πέρυσι και νομίζω αυτή είναι η κύρια διαφορά. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Έχει να κάνει με το πως αγωνίζεται η ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα το κάνει πιο εύκολο για εμένα. Προφανώς, πιστεύω ότι ο τύπος ποδοσφαίρου είναι καλός για εμένα μεμονωμένα που είμαι ποδοσφαιριστής. Επίσης νομίζω ότι ο τρόπος που η ομάδα αγωνίζεται, κάνει τα πάντα πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ