Χοσέ Χολέμπας: Πρώτος σε ασίστ στην Premier League!

Χοσέ Χολέμπας: Πρώτος σε ασίστ στην Premier League!

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν για τον πρώην ερυθρόλευκο, Χοσέ Χολέμπας, που μετράει 4 ασίστ και ένα τέρμα στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Premier League!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, πήρε μεταγραφή στην Γουότφορντ και μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ομάδας τρίβουν τα χέρια τους με τις εμφανίσεις του. Ο 34χρονος πλέον αριστερός μπακ έχει σπουδαία συνεισφορά στο 4/4 της ομάδας του που την φέρνει στην κορυφή της Premier League συγκάτοικο με τις  Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Ο πολύπειρος άσος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του, έχει χρησιμοποιηθεί και στα τέσσερα ματς, έχοντας μοιράσει τέσσερις ασίστ συν ένα τέρμα. (Έχει συμμετοχή σε πέντε από τα έξι εντός έδρας γκολ της ομάδας του)

Πιο συγκεκριμένα, μοίρασε ασίστ στους συμπαίκτες του στην αναμέτρηση με την Μπράιτον (2-0), και σε εκείνη κόντρα στην Τότεναμ (2-1), αριθμοί που τον φέρνουν στην κορυφή  της εν λόγω κατηγορίας μαζί με τον Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα μάλιστα με το Squawka ο πρώην ερυθρόλευκος άσος είναι στην κορυφή των… «σερβιτόρων» και των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

https://twitter.com/Squawka/status/1036326644292767744

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ