Σάρι: «Τέρι γύρνα στην Τσέλσι, εδώ είναι το σπίτι σου»

Σάρι: «Τέρι γύρνα στην Τσέλσι, εδώ είναι το σπίτι σου»

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας κάλεσε τον έμπειρο σέντερ μπακ να γυρίσει στους Λονδρέζους, όχι όμως σαν ποδοσφαιριστής, αλλά ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Η μεταγραφή του Τζον Τέρι στη Σπαρτάκ Μόσχας «ναυάγησε» οριστικά, με τον Αγγλο σέντερ μπακ να παραμένει ελεύθερος και να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στη Μόσχα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά τελικά αποφάσισε για οικογενειακούς λόγους να μην υπογράψει στη ρωσική ομάδα. Ο Τέρι αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους της Τσέλσι και είναι λογικό να υπάρχουν αρκετοί που ζητούν ο έμπειρος άσος να επιστρέψει στους Μπλε και να κλείσει την καριέρα του στους Λονδρέζους.

Μέχρι και ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, κάλεσε τον Τέρι να γυρίσει στην ομάδα, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως μέλος του τεχνικού τιμ. «Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του μου είπε πως θέλει να παίξει ακόμα ένα έτος. Μίλησα πριν μια εβδομάδα μαζί του. Η Τσέλσι είναι το σπίτι του. Αν επιστρέψει θα είναι μόνο για το τεχνικό επιτελείο. Θέλω να δώσω χώρο και χρόνο σε νεότερους παίκτες», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Η επιστροφή του Τέρι στην Τσέλσι προϋποθέτει ο έμπειρος σέντερ μπακ να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον ίδιο όμως τη δεδομένη στιγμή να επιθυμεί να αγωνιστεί τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα ακούγεται έντονα το σενάριο της επιστροφής του στην Αστον Βίλα, στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, έχοντας συνολικά 36 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ