Λουκ Σο : Δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο

Λουκ Σο : Δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο

Ο Λουκ Σο έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, όμως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει.

Ο Λουκ Σο είναι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές αριστερού μπακ στον κόσμο, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει σε ηλικία μόλις 18 χρονών.

Πλέον μετά από αρκετά χρόνια και πολλές ατυχίες ο νεαρός Άγγλος παραμένει στη Γιουνάιτεντ, όμως δεν υπολογίζεται από τον νυν τεχνικό της, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Σο αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ τον Ιανουάριο με σκοπό να καταφέρει να ανακάμψει μετά τους σοβαρούς τραυματισμού που είχε υποστεί.

Ξέρει ότι όσο είναι ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού, αφού ο Πορτογάλος προπονητής τον υπολογίζει ως τρίτη επιλογή πίσω από τον Νταλέι Μπλιντ και τον Άσλεϊ Γιανγκ.

Η διοίκηση των κόκκινων διάβολων περιμένει πρόταση για τον Άγγλο μπακ, με την Τότεναμ να εξετάζει τη περίπτωση του, ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ. Το θέμα είναι πως η Γιουνάιτεντ θέλει τουλάχιστον 17 εκατομμύρια ευρώ για τον Σο, χρήματα που είναι άγνωστο ανα θα προσφέρει ομάδα για εκείνον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ