Έρχονται ανανεώσεις στην Γιουνάιτεντ

Έρχονται ανανεώσεις στην Γιουνάιτεντ

Νέα συμβόλαια για τέσσερις ποδοσφαριστές, ετοιμάζονται στο «Όλντ Τράφορντ».

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι οι Άντερ Ερέρα, Άσλεϊ Γιάνγκ, Χουάν Μάτα και Λουκ Σο είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές στους οποίους είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο , πριν τον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με την Γουότφορντ για το μέλλον των παραπάνω ποδοσφαιριστών, απάντησε ότι ελπίζει να παραμείνουν στο «Όλντ Τράφορντ», παρά το γεγονός ότι ορισμένοι μπορεί να μην αγωνίζονται αρκετά.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και η διοίκηση της Γουνάιτεντ θα πρέπει να βιαστεί, εάν δεν θέλει οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι Άντερ Ερέρα και Άσλεϊ Γιάνγκ, μετρούν 17 γκολ και 24 ασίστ σε 163 συμμετοχές και 16 γκολ και 39 ασίστ σε 204 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ οι Χουάν Μάτα και Λουκ Σο, μετρούν 39 γκολ και 34 ασίστ σε 188 συμμετοχές και 1 γκολ και 3 ασίστ σε 70 συμμετοχές αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ