Φούλαμ – Γουότφορντ 1-1

Φούλαμ – Γουότφορντ 1-1

Η Γουότφορντ προηγήθηκε με γκολ στα 87" του αγώνα, ωστόσο ισοφαρίστηκε από τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο 78ο λεπτό και υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια, παρά το άκρως εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Premier League.

Μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) και την πτώση της από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, η Γουότφορντ υπέστη νέα απώλεια, αυτή τη φορά στην έδρα της Φούλαμ, μένοντας στο 1-1 με την ομάδα του Λονδίνου.

Το μοναδικό γκολ της ομάδας του Χάβι Γκράθια πέτυχε ο Αντρέ Γκρέι με ψύχραιμο πλασέ, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση πλαγίου του Χοσέ Χολέμπας μόλις στο 2ο λεπτό και συγκεκριμένα στα 87 δευτερόλεπτα!

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν και πάλι εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο η Φούλαμ ισοφάρισε με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, με εξ επαφής εκτέλεση του Σέρβου φορ στο 78ο λεπτό, έτσι η Φούλαμ «προσγείωσε» απότομα τη Γουότφορντ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική απώλεια για την πρώην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, η οποία πλέον βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ