Η μέρα που ο Φρανκ ανταμώνει με τον Ζοσέ

Η μέρα που ο Φρανκ ανταμώνει με τον Ζοσέ

Ο Φρανκ Λαμπαρντ ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον αγαπημένο του προπονητή

Φρανκ Λάμπαρντ εναντίον Ζοσέ Μουρίνιο. Αύριο, Τρίτη 25/9, οι δύο προπονητές τίθενται αντιμέτωποι, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω της κοινής τους επιτυχημένης  πορείας στην Τσέλσι.

Οι δυό τους κατάφεραν να ξαναβάλουν την ομάδα του Λονδίνου στον ποδοσφαιρικό χάρτη την περασμένη δεκαετία, ενώ κατέκτησαν συνολικά 3 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο, 3 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ, στις δύο θητείες του Πορτογάλου προπονητή στους «μπλε». Μάλιστα, την τριετία 2004-2007 κατά την οποία συνεργάστηκαν, ο Λάμπαρντ γιγαντώθηκε ως παίκτης και μεταμορφώθηκε σε ηγέτη της Τσέλσι, γεγονός που από μόνο του δείχνει την πολύ καλή σχέση και συνεργασία που είχαν οι δύο άντρες, αλλά και την επιρροή του Μουρίνιο πάνω του.

Το δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του αύριο, φαίνεται πως δεν πτοεί τον Λάμπαρντ, αφού μετά την εντός έδρας επικράτηση της Ντέρμπι επί της Μπρέτφορντ με 3-1, ο Λάμπαρντ δήλωσε πως ανυπομονεί για το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε με τον Μουρίνιο τις προηγούμενες μέρες. «Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Ο Μουρίνιο είναι ένας από τους προπονητές που με επηρέασαν και με βοήθησαν πολύ στην καριέρα μου. Με πήρε τηλέφωνο χτες να με συγχαρεί για την γέννηση του παιδιού μου, αλλά δεν μιλήσαμε πολύ» είπε.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ ο 40χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το γεγονός ότι θα έρθουμε αντιμέτωποι με μία από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, είναι από μόνο του πρόκληση για εμάς. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να βγάλουμε ενέργεια, ώστε να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ