Βαϊνάλντουμ : «Πρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο»

Βαϊνάλντουμ : «Πρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο»

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μίλησε για το πρόγραμμα «φωτιά» που έχει η Λίβερπουλ μπροστά της και για τις πιθανότητες τίτλου των «ρεντς»

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της ένα «Γολγοθά» συνεχόμενων και απαιτητικών παιχνιδιών, που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μίλησε στα Βρετανικά μέσα για τους αγώνες των «ρεντς» αλλά και τις πιθανότητες για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, όπως και πέρσι. Προσπαθούμε να επιχειρήσουμε πράγματα που κάναμε πέρσι προκειμένου να πάμε μπροστά. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν βιαζόμαστε να προχωρήσει το πρόγραμμα. Μέσα σε μία σεζόν μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος.

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος να είναι η σημαντικότερη. «Δεν έχει σημασία ποιόν αντιμετωπίζεις, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο με σκοπό να κερδίζουμε. Όταν μιλάμε όμως για την Πρέμιερ Λίγκ, όλα μπορούν να συμβούν» απάντησε σχετικά ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ