Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ αγοράζει το «Γουέμπλεϊ»

Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ αγοράζει το «Γουέμπλεϊ»

Ο 68χρονος επιχειρηματίας είναι κοντά σε μία «μυθική» συμφωνία με την αγγλική ομοσπονδία για την αγορά του πιο ιστορικού σταδίου της Αγγλίας.

Ο Πακιστανός επιχειρηματίας, Σαχίντ Κάν, σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, είναι κοντά σε «μυθική» συμφωνία με την αγγλική ομοσπονδία για την αγορά του πιο ιστορικού γηπέδου στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, το «Γουέμπλεϊ»!

Πιο συγκεκριμένα, ο 68χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ο ισχυρός άνδρας της Φούλαμ, σύμφωνα με την αγγλική «Mirror» και τους «Financial Times», θα χρειαστεί να δαπανήσει περισσότερα από 670 εκ. ευρώ για να πείσει την αγγλική ομοσπονδία, ενώ η επίσης αγγλική «Mirror» κάνει λόγο για το αστρονομικό ποσό του 1 δις ευρώ!

Ο Σαχίντ Καν, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, καθώς αποτελεί τοn πιο πλούσιο Πακιστανό επιχειρηματία σε όλο τον κόσμο, ενώ συγκαταλέγεται μέσα στους 70 πιο πλούσιους επιχειρηματίες Αμερικανικής υπηκοότητας.

Τα μεγάλα ποσά… δεν τρομάζουν τον 68χρονο επιχειρηματία, καθώς για να αποκτήσει την Φούλαμ το 2013, σπατάλησε κοντά στα 200 εκ. ευρώ!

Τέλος, εάν όλα εξελιχθούν θετικά για τον Καν και η 10μελής ομοσπονδία της Αγγλίας συμφωνήσει στην πώληση του ιστορικού γηπέδου στο Λονδίνο, η Εθνική ομάδα της χώρας θα αγωνίζεται κανονικά εκεί, ενώ θα διεξάγεται και ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ