Άρσεναλ : Πρότεινε τους αντικαταστάτες του ο Βενγκέρ

Άρσεναλ : Πρότεινε τους αντικαταστάτες του ο Βενγκέρ

Το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ λήγει το 2019, με τον Αλσατό τεχνικό να έχει ήδη προτείνει στους κανονιέρηδες τους δύο προπονητές που θα ήθελε να τον αντικαταστήσουν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει συμβόλαιο για αυτήν και την ερχόμενη χρονιά, όταν και θα κλείσει ο 23ετής κύκλος του στην Άρσεναλ και ο ίδιος θα αποχωρήσει. Βέβαια, ο Αλσατός τεχνικός έχει ήδη προνοήσει για το μέλλον των κανονιέρηδων και σύμφωνα με την Dailystar έχει  προτείνει τους δύο προπονητές που θα ήθελε να τον αντικαταστήσουν.

Ο πρώτος είναι ο Τζιοβάνι Βαν Μπρόνκχοστ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Φέγενορντ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολλανδίας μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Ο 42χρονος τεχνικός υπήρξε παίκτης του Βενγκέρ στην Άρσεναλ για δύο χρόνια (2001-2003) και γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ενώ έχει επηρεαστεί αρκετά και από το στυλ παιχνιδιού του Αλσατού τεχνικού.

Ο έτερος προτεινόμενος είναι ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάουι, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί  και κατά το παρελθόν για τον πάγκο της Άρσεναλ. Ο Βενγκέρ βλέπει στο πρόσωπο του 39χρονου προπονητή έναν άνθρωπο με όραμα και ποδοσφαιρική φιλοσοφία, που οδήγησε μια άσημη πριν μερικά χρόνια ομάδα στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως, οι ιθύνοντες της Άρσεναλ έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Βενγκέρ δεν θα επιλέξει μόνος του τον διάδοχο του, αλλά σίγουρα θα ακούσουν με πολύ μεγάλη προσοχή τις προτάσεις που θα τους κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ