Κλόπ: «Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή τον Φαν Ντάικ»

Κλόπ: «Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή τον Φαν Ντάικ»

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για το ντέρμπι με την Τσέλσι ο Γιούργκεν Κλόπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με την Τσέλσι είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στα πλευρά που τον αποκόμισε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι κόντρα στη Σάουθαμπτον με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην έχει πάρει μέρος σε πολλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χάσει και το παιχνίδι του Carabao Cup μεσοβδόμαδα.

Έτσι, ο Γιούργκεν Κλόπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τους «μπλε» τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής τον 27χρονο αμυντικό, αλλά αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί η Λίβερπουλ έχει παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν επάξια.

Πιο αναλυτικά, ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε: «Πρέπει να περιμένουμε, δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα μέχρι στιγμής.Αν είναι καλά θα παίξει. Αν όχι προφανώς και έχουμε επιλογές. Ο Βίρτζιλ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο όταν έναν τέτοιο παίκτη δεν μπορείς να τον υπολογίζεις.Αλλά ο Λόβρεν έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι εδώ και δέκα εβδομάδες. Και ήταν απίστευτος. Ο Μάτιπ έπαιξε σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια και ήταν φανταστικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ