«Ενεργοποιείται» για Ράμσεϊ τον Γενάρη η Λίβερπουλ

«Ενεργοποιείται» για Ράμσεϊ τον Γενάρη η Λίβερπουλ

Στο «μικροσκόπιο» της έχει βάλει τον Άαρον Ράμσεϊ η Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να ετοιμάζει κίνηση στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την περίπτωση του Ααρόν Ράμσεϊ φέρεται να εξετάζει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Ουαλός μέσος δεν τα έχει βρει με την Άρσεναλ για καινούργιο συμβόλαιο-το τρέχον λήγει το επόμενο καλοκαίρι- και σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον 27χρονο άσο των «κανονιέρηδων».

Τελευταία ομάδα που ενδεχομένως εξετάζει την περίπτωση του είναι η Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του παίκτη του Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του Μερσεσάϊντ.

Πέρα από τους «κόκκινους» ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Ουνάι Έμερι έχουν εκφράσει και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι αλλά και οι Γιουβέντους και Μίλαν.

Πάντως από την πλευρά της Άρσεναλ, σε περίπτωση που δεν πείσει τον Ουαλό μέσο να ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι πολύ πιθανό να πουλήσει τον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με σκοπό να μην χάσουν τον παίκτη του χωρίς κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ