Οι παίκτες και το προσωπικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ θεωρούν «τελειωμένο» τον Μουρίνιο

Οι παίκτες και το προσωπικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ θεωρούν «τελειωμένο» τον Μουρίνιο

Ποδοσφαιριστές και προσωπικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να θεωρούν ειλημμένη την απόφαση της διοίκησης για απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από την άκρη του πάγκου. Τι αναφέρει το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ της Daily Mail.

«Τελειωμένο» από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί τον Ζοζέ Μουρίνιο τόσο το προσωπικό της ομάδας όσο και μερίδα των ποδοσφαιριστών της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail. Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται πηγές από το εσωτερικό των Κόκκινων Διαβόλων, τονίζοντας πως η ήττα από τη Γουέστ Χαμ ξεχείλισε το ποτήρι και ότι η διοίκηση του συλλόγου είναι έτοιμη να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο τεχνικό.

Αναφέρεται, δε, πως υπήρξαν σχετικές συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών στη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από το Λονδίνο, ενώ επισημαίνεται ότι το μεγάλο κόστος της αποζημίωσης του 55χρονου δεν είναι αρκετό για να υπερκαλύψει τα μειονεκτήματα της παραμονής του στον πάγκο, ακόμα και λαμβάνοντας υπόψη την απροθυμία της Γιουνάιτεντ προχωρήσει σε ακόμα μία αλλαγή στην άκρη του πάγκο της.

Φυσικά, η Γιουνάιτεντ έχει διαψεύσει ότι έχει πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μουρίνιο, παρότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γάλλος τεχνικός… παραμονεύει στη γωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ