Γκουαρδιόλα για Μπαπέ : «Επιτέλους, δείξτε λίγο σεβασμό στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν»

Γκουαρδιόλα για Μπαπέ : «Επιτέλους, δείξτε λίγο σεβασμό στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν»

Έντονα ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει λόγο για πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Κιλιάν Μπαπέ. Όχι απλώς το διέψευσε κατηγορηματικά, αλλά έκανε λόγο για ασέβεια και εξέφρασε την απορία του για την προέλευση των πληροφοριών.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο που κάνει λόγο για πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ τον προσεχή Ιανουάριο, εκφράζοντας την ενόχλησή του και τονίζοντας πως τέτοιου είδους εικασίες δείχνουν ασέβεια τόσο προς τους Πολίτες όσο και προς την ομάδα του Παρισιού. Ο προπονητής της Σίτι εξέφρασε την απορία του σχετικά με την προσέλευση τέτοιου είδους πληροφοριών, επαναλαμβάνοντας διαρκώς πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καταλανός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League:

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω από που έρχονται αυτές οι ειδήσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να ξοδέψει τόσα χρήματα όσα αξίζει ο Μπαπέ, ή όσα αξιώνει η Παρί Σεν-Ζερμέν. Υποθέτω πως η Παρί δεν πρόκειται να πουλήσει έναν τόσο καλό παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Ο Μπαπέ δεν πρόκειται να έρθει εδώ.

Δεν πρόκειται να δώσουμε τον Ραχίμ (Στέρλινγκ) ή κάποιον άλλον κορυφαίο παίκτη μας. Δεν καταλαβαίνω από που έρχονται αυτές οι ειδήσεις μερικές φορές, δεν το καταλαβαίνω. Ο κόσμος θα έπρεπε να σέβεται περισσότερο την Παρί, τη Σίτι, τους παίκτες της Παρί, τους παίκτες της Σίτι. Θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο. Φυσικά είμαι ο δεύτερος άνθρωπος που γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει με τους παίκτες που είναι στόχοι, με τους παίκτες που είναι προς πώληση ή κάτι τέτοιο. Αλλά είναι αυτό που είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ