Γκιγκς: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να κρατήσει τον Μουρίνιο»

Γκιγκς: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να κρατήσει τον Μουρίνιο»

Ο θρύλος των Κόκκινων Διαβόλων τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να απολυθεί ο Πορτογάλος προπονητής.

Ασπίδα προστασίας στον Ζοσέ Μουρίνιο ύψωσε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της Ουαλίας να καλεί τους διοικούντες την αγγλική ομάδα να σκεφτούν ψύχραιμα και να κρατήσουν τον Πορτογάλο προπονητή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Ουαλίας με την Ιρλανδία για το Nations League, η Γιουνάιτεντ περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα ήταν μεγάλο λάθος να απολυθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι αν απομακρυνθεί τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός, τότε η βρετανική ομάδα σε ένα ή δύο χρόνια θα βρεθεί ξανά στην ίδια θέση.

«Θεωρώ πως πρέπει να κρατήσει τη δουλειά του», είπε αρχικά ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή στο Ολντ Τράφορντ και πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα, ωστόσο εάν γίνει μια αλλαγή τώρα, θα βρεθείς στην ίδια θέση σε ένα ή δύο χρόνια. Εκτιμώ πως το μεγάλο πρόβλημα είναι έλλειψη μακρόπνοου σχεδιασμού. Αυτό που απαιτείται είναι ψύχραιμη σκέψη. Η ομάδα διάγει ένα δύσκολο διάστημα, αυτή είναι η άποψή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ