Θα χάσει τον Βερτόνγκεν για ενάμιση μήνα ο Ποκετίνο

Θα χάσει τον Βερτόνγκεν για ενάμιση μήνα ο Ποκετίνο

Εκτός δράσης για τις υπόλοιπες έξι εβδομάδες θα μείνει ο Γιάν Βερτόνγκεν, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Τις υπηρεσίες του Γιάν Βερτόνγκεν για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα στερηθεί η Τότεναμ και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, καθώς τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε δεν ήταν καθόλου καθησυχαστικά.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα των «σπιρουνιών» κόντρα στη , με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή, ενώ έχασε μεσοβδόμαδα και το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε εντός έδρας με 4-2.

Εν τέλη ο τραυματισμός που αποκόμισε ήταν πολύ πιο σοβαρός με αποτέλεσμα ο 31χρονος αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε έξι εβδομάδες, χάνοντας εκτός των άλλων και τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας με την Ελβετία και την Ολλανδία που ακολουθούν, ενώ είναι και αμφίβολος για τα ματς του Βελγίου τον Νοέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ