Φούλαμ – Άρσεναλ 1-5

Φούλαμ – Άρσεναλ 1-5

Απόλυτο αφεντικό σε ένα από τα ντέρμπι του Λονδίνου η Άρσεναλ που διέλυσε τη Φούλαμ (5-1) εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Κάτι… ψήνεται στην Άρσεναλ. Και φαίνεται πολύ καλό. Οι Κανονιέρηδες δείχνουν μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν να ρολάρουν και να μπαίνουν στη «μετά Βενγκέρ εποχή» με πολύ όμορφο τρόπο.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν χτίσει ένα σερί 6 νικών στο πρωτάθλημα και 9 σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο θύμα ήταν η συμπολίτισσα Φούλαμ η οποία έχασε μέσα στο Κρέιβεν Κότατζ με 5-1.

Ο Λακαζέτ άνοιξε το σκορ στο 29’ για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στο 1-1 για τη Φούλαμ ο Σούρλε στο 44’. Αυτή ήταν και η τελευταία αντίδραση της Φούλαμ στο ματς καθώς η Άρσεναλ κυριάρχησε. Πέτυχε τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Λακαζέτ (49’), Ράμσεϊ (67’) και Ομπαμεγιάνγκ (79’, 90+1’), με τη νίκη της αυτή (5-1) να την φέρνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 18 βαθμούς στην Premier League.

Το γκολ της χρονιάς ίσως πέτυχε ο Ράμσεϊ, με την Άρσεναλ να επιδίδεται σε 8 πάσες και με αστραπιαία μεταφορά μπάλας από την άμυνα στην επίθεση να βγάζει τον Ουαλό σε θέση βολής. Κάτι από την κληρονομιά του Βενγκέρ στους Κανονιέρηδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ