Δεν θέλει να ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Δεν θέλει να ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Πρόθυμος να μην ανανεώσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Πρόθεση να μην ανανεώσει περαιτέρω την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως αναφέρει η «Telegraph».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας «δεσμεύεται» με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με συμβόλαιο μέχρι το 2020, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να προχωρήσουν σε μονομερή ανανέωση με τον παίκτη, αλλά δεν προτίθεται να συζητήσει για πολυετή επέκταση του συμβολαίου του.

Αυτό το γεγονός φαίνεται να ανησυχεί την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», καθώς δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο και προσπαθούν να μεταπείσουν τον 27χρονο άσο για να υπογράψει. Πάντως, οι πρώτες προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου ήταν άκαρπες, καθώς δεν προέκυψε συμφωνία με τον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες σε συνάντηση που έγινε στο Λονδίνο.

Παρόλο αυτά,το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ δεν είναι το καλύτερο, μετά από τις κακές σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τον Πολ Πογκμπά και Αλέξις Σάντσες που από ότι φαίνεται δεν βοηθά τη Γιουνάιτεντ να πείσει τον Ντε Χέα για νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ