Κέιν: «Δεν νομίζω ότι έχει πέσει η απόδοσή μου»

Κέιν: «Δεν νομίζω ότι έχει πέσει η απόδοσή μου»

Ο Χάρι Κέιν διαφωνεί με όσους πιστεύουν ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, ενώ τόνισε ότι θέλει να σκοράρει περισσότερο με την εθνική ομάδα.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nations League, ο αρχηγός των  «τριών λιονταριών», μίλησε για την κριτική που του ασκείται τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι έχει πέσει η απόδοσή μου. Ήταν δύσκολο μετά το Μουντιάλ, δεν ξεκουραστήκαμε πολύ, αλλά πιστεύω ότι αντεπεξήλθα καλά σε αυτό. Έμεινα υγιής και σε κατάλληλα αγωνιστικά επίπεδα»

«Αυτή ήταν η προτεραιότητά μου από την αρχή της σεζόν! Τώρα θέλω να «χτίσω» σε αυτό και να πιέσω περισσότερο ενόψει του χειμώνα. Έχω θέσει ένα στάνταρ στον εαυτό μου και θέλω να το πιάνω σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι. Σημασία έχει να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι και αυτό θέλω να κάνω στο υπόλοιπο της καριέρας μου.

Μένω επικεντρωμένος στη δουλειά μου και σε αυτό που πρέπει να κάνω. Στην Πρέμιερ Λιγκ είμαι δεύτερος σκόρερ, θα ήθελα να σκόραρα περισσότερο και με την Αγγλία το τελευταίο διάστημα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ