Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπάρκλεϊ, η Τσέλσι απέφυγε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στέρησε από τη Γιουνάιτεντ μια νίκη την οποία είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, ωστόσο ο Ρος Μπάρκλεϊ της έκλεψε τη… μπουκιά από το στόμα. Με γκολ που πέτυχε στo 6o(!) λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε στην Τσέλσι την ισοπαλία με σκορ 2-2 για την 9η αγωνιστική.

Χαμός με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο τέλος που ζήτησε τον λόγο γιατί κάποιοι άνθρωπο των μπλε πανηγύρισαν μέσα στα… μούτρα του! Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν καταφέρει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 καθώς οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 21′ με τον Ρούντιγκερ και με πρωταγωνιστή τον Μαρσιάλ που πέτυχε δύο γκολ (στο 55′ και το 73΄) προηγήθηκαν με 1-2!

Τελικά όμως τον τελευταίο λόγο είχαν οι γηπεδούχοι που με την ισοπαλία που απέσπασαν διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα. Ετσι έχουν πλέον 21 βαθμούς με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, με τις Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν 20 και ένα ματς λιγότερο. Στους 14 η Γιουνάιτεντ που έχασε μέσα από τα χέρια της μια νίκη την οποία είχε τεράστια ανάγκη και ειδικότερα ο Μουρίνιο του οποίου η θέση στον πάγκο της παραμένει επισφαλής.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (69′ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν (73′ Πέδρο), Μοράτα (79′ Ζιρού), Αζάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ (85′ Αλέξις), Μάτα (75′ Ερέρα), Μαρσιάλ (84′ Περέιρα), Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ